VerzendenVERZENDKOSTEN


Naar Nederland:

- €4,95 bij besteding onder €99,-
- GRATIS bij besteding boven €99,-

Naar Belgie:
- €7,95 bij besteding onder €99,-
- GRATIS bij besteding boven €99,-

 

VERZENDMETHODEN

DPD
Het merendeel van de zendingen wordt verstuurd met DPD. Na verzending ontvangt u een trackingnummer waarmee uw bestelling is te volgen. Heeft u nog verdere vragen dan kunt u ons ook bellen. Tel +31 (0)167-564900.

PostNL Pakketten (kleine zendingen)

Wanneer uw zending met PostNL wordt verzonden ontvangt u per e-mail een code beginnend met 3S. Via de website van PostNL kunt u met deze code de zending volgen. Het kan enkele uren duren voordat de code is verwerkt door PostNL. Normaalgezien wordt uw bestelling de volgende werkdag na ontvangst van het trackingnummer afgeleverd.

Nedpak pakketdiensten
Voor verzending van zware/grote producten, pallets maken wij gebruik van Nedpak pakketdiensten. Voor deze manier van verzenden ontvangt u geen tracktrace code. Wel ontvangt u van ons een bericht dat de zending de volgende werkdag wordt afgeleverd.

TRACK EN TRACE

Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u per email een trackingnummer. Hiermee kunt u het pakketje volgen via de website van PostNL of DPD. Het kan, na ontvangst van het trackingnummer, enkele uren duren voordat deze actief is. 
 

BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een ander adres. Handig wanneer u bijvoorbeeld moet werken of niet aanwezig kunt zijn. Tijdens de bestelprocedure kunt u in de kassa aangeven op welke adres de bestelling bezorgd moet worden. U kunt dit aanpassen in mijn account.
 

LEVERTIJDEN

Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven, die ingaan na ontvangst van uw betaling. Voor vragen over levertijden kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Telefoonnummer: +31 (0)167-564900
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »