DisclaimerDISCLAIMER

Deze website is een product van Gruteke, en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, info(at)zwembadexpress.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gruteke is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Gruteke of diens leveranciers. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.
 

COPYRIGHT

Op beeldmateriaal, teksten en design rusten auteursrechten van Gruteke en diens leveranciers. Elke vorm van kopieren, downloaden of verspreiden verlangt schriftelijke toestemming. 

 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »