Zwembadexpress.nl is geopend

Genieten in eigen tuin, met een Intex zwembad

Vanaf eind februari kan iedereen die op zoek is naar een zwembad terecht op www.zwembadexpress.nl. Met deze nieuwe webwinkel richt www.zwembadexpress.nl zich op de Nederlandse en Belgische markt.


Het ruime assortiment Intex zwembaden van bestaat o.a. Opblaasbare zwembaden, opzetbaden, Intex Easy Set zwembaden en opblaasbare spa's. Voor iedere tuin is er een passend zwembad; van het kleinste Winnie the Pooh babyzwembad tot het megagrote opzetbad van bijna 10 meter. Uiteraard kunt u eenvoudig ook alle accessoires zoals schoonmaakartikelen, afdekzeilen en filterpompen meebestellen.
 

Scherpe prijzen en snel genieten
De toegevoegde waarde van www.zwembadexpress.nl ligt in de gebruiksvriendelijkheid van de webshop (ook op mobiel of tablet), ruime keuze en scherpe prijzen. De bezorging van de producten vindt plaats binnen enkele werkdagen en kost slechts € 6,95 binnen Nederland en € 9,95 voor Belgie. Bij besteding boven € 99,- is de bezorging zelfs gratis.


Uiteraard kunt u veilig online betalen bij www.zwembadexpress.nl met Ideal, Creditcard, overboeking of onder rembours. Belgische klanten kunnen gebruikmaken van Bancontact/Mistercash. Voor klanten die graag op de hoogte blijven is er zelfs een nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en achtergrondinformatie.


Kortom zomers genieten begint op www.zwembadexpress.nl


Reacties

  1. Rens Rens

    Het Intex zwembad is zeer mooi, comfortabel en makkelijk te gebruiken! Heb zelf de Intex PureSpa Bubble bad. Bevalt me erg goed!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »